Optionele Stuurprogramma

Op de site van de fabrikant tik je in het zoekvenster de zo exact mogelijke naam in van het model PC dat je hebt, en vervolgens klik je op en daarna op(Drivers & Tools) . Dat is op vrijwel alle sites van fabrikanten van computerapparatuur hetzelfde. Als apparaten gereed zijn gemaakt om te worden verwijderd, blijven ze in deze staat. Nadat u het apparaat hebt verwijderd, wordt het foutbericht niet meer weergegeven. Dus ga je kijken in de eigenschappen van het stuurprogramma, om te zien of er eenfoutcode te zien is. Na installatie van de nieuwste versie kon ik beide DVD-spelers weer gewoon zien en benaderen. Bij een programma dat ik kort geleden had geïnstalleerd, AnyDVD van Slysoft.

Als het probleem te maken heeft met een verouderd stuurprogramma, moet u het apparaat bijwerken naar een nieuwere versie. In de veilige modus, afhankelijk van de reden waardoor het systeem crasht, zullen de onderstaande stappen u helpen bij het verwijderen van Windows 10 updates en stuurprogramma’s. Selecteer de partitie met de huidige installatie van Windows (meestal “Drive 0”), en klik op de knopVerwijderenom de partitie van de harde schijf te verwijderen. Als dit gebeurt, volg dan de link; indien van toepassing, die beschikbaar is in het logbestand.

can you update drivers license online

Druk op Alt+F4 om toegang te krijgen tot het Windows-dialoogvenster Afsluiten en selecteer «Afsluiten» in de vervolgkeuzelijst. Een idee is om de gedownloade updates op te schonen, dus Windows te dwingen opnieuw te downloaden, waarvoor het geen tijd heeft als we het onmiddellijk afsluiten.

Hoe Kun Je Het Beste Upgraden Naar Windows 10: Voorbereidingen, Foutmeldingen, Problemen, Verse Installatie En Licentie

Onder de sectie lokale schijf klikt u op het itemTijdelijke bestanden. In dit Windows 10 artikel leiden we u door de verschillende stappen voor probleemoplossing om een ​​fout met een blauw scherm op uw computer op te lossen. Krijgt u een fout melding met een blauw scherm?

Als u wilt voorkomen dat er updates worden geïnstalleerd dan kunt u de Windows update service stoppen. Een Windows update zorgt voor nieuwe functionaliteit, foutoplossingen in software en maken Windows sneller.

  • Daarnaast heeft deze uitbreiding van Windows 8 verbeteringen op het gebied van zoeken, apps, verbinding met de cloud en functies voor beveiliging en betrouwbaarheid.
  • Door gebruik te maken van onze website accepteert u ons Privacybeleid.
  • Als voorbereiding op het bijwerken van de drivers van een Asus Zenbook van een vriendin ga ik eerst experimenteren op mijn eigen PC.
  • Opmerking De downloadgeschiedenis wordt opgeslagen in het bestand Iuhist_catalogAdmin.xml in de map Program Files\WindowsUpdate\V4.

Via ‘Gedeelde albums’ kunt u foto’s en video’s bekijken en delen. U kunt ook opmerkingen toevoegen aan foto’s en video’s die u met anderen deelt. Als u de nieuwste versie van iCloud voor Windows gebruikt, kunt u foto’s vastmaken, zodat ze lokaal op uw apparaat blijven.

Probleembeschrijving

Als Windows Update geen stabiel stuurprogramma kan vinden, downloadt je nieuwe stuurprogramma’s van de OEM-website en werk je deze handmatig bij.  Open Apparaatbeheer en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het apparaat dat dit probleem ondervindt. • De computer vraagt u om het pad van het stuurprogramma op te geven. Navigeer naar het bestand dat je hebt gedownload.  Code 46 – Windows kan geen toegang krijgen tot dit hardware apparaat omdat de nieuwste logitech c920-stuurprogramma’s het besturingssysteem aan het afsluiten is.  Code 44 – Een toepassing of service heeft dit hardware apparaat afgesloten.  Code 42 -Windows kan het apparaatstuurprogramma voor deze hardware niet laden omdat er al een duplicaatapparaat in het systeem wordt uitgevoerd.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *